Over ons

De reis is onderdeel van het bereiken van je bestemming. Iedereen heeft zijn eigen lot in het leven. Wij helpen u daar graag bij.

Wij zijn ervaren in Veenendaal en omstreken. Daarnaast vinden wij service en klantvriendelijkheid zeer belangrijk. Onze chauffeurs zijn professioneel, zakelijk gekleed en onze voertuigen verkeren in een verzorgde staat. U kunt ons bovendien 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.

Kortom, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Ons Team

Ons team bestaat uit ervaren chauffeurs met chauffeursdiploma en stratenkennis. Ook spreken zij de Nederlandse taal vloeiend en Engels goed. Onze wagenpark bestaat uit jonge taxi’s van het topmerk Mercedes E/S/V-klasse.

Onze Beloften

Zodra u vervoer nodig heeft gaat u ervan uit dat gemaakte afspraken worden nagekomen, simpelweg dat er een taxi verschijnt met bepaalde eisen aan vervoer. Vanzelfsprekend komt de taxi op tijd en worden omstandigheden tijdig besproken met de klant.


1Onze streven
Ons doel is het aanbieden van personenvervoer per taxi met een hoog kwaliteit en ruime reeks van mogelijkheden. Goedkoop een taxi, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit, service en veiligheid. Bij ons is de prijs/kwaliteitsverhouding ten gunste van u gedeeld.
2Onze service
Wij bieden u een service aan met gediplomeerde taxichauffeurs en jonge wagenpark. De chauffeur is ten alle tijden duidelijk met communicatie en komt op tijd voorbij rijden met een schone taxi.
3We zijn nooit te laat
Reserveert u een taxi bij ons 24 uur van te voren om naar een bepaalde gelegenheid, luchthaven of ontmoeting te gaan? Dan mag u zeker weten dat wij niet te laat komen. Want wij willen niet dat onze klanten te lang moeten wachten op de taxi. Wij werken samen met verschillende regiopartners binnen de taxisector om dit te realiseren.
4Prijs Belofte
Vergeleken met andere taxibedrijven in de regio is Taxi veenendaal goedkoop. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan, want bij ons is de prijs/kwaliteitsverhouding ten gunste van u gedeeld.
5Klantenbeleving
Op verschillende beoordelingssystemen kunt u onze serviceniveau raadplegen. Onze klanten beleven onze service als zeer prettig. Neem gerust een kijkje op de google recensies. Dit zal u ongetwijfeld overtuigen.
6We Werken Met U
Wij werken liever niet voor u, maar mét u. Ontdek meer over onze aanpak. Toegankelijk, persoonlijk en proactief. Taxi veenendaal. Ontdek onze werkwijze.